Меган Маркл викрили в булінгу і цькуванні підлеглих / фото REUTERS

Ще в 2018 році Меган Маркл посварила принців Вільяма і Гаррі.

Про це йдеться в новій книзі королівського експерта і письменника Роберта Лейсі "Битва братів", пише НВ із посиланням на DailyMail.

Лейсі зазначає, що принц Вільям давно підозрював, що Меган Маркл "вороже" ставиться до королівської системи й з самого початку хотіла покинути палац, щоб повернутися в США.

Відео дня

"Вільям підозрював, що Меган спочатку була вороже налаштована стосовно королівської системи. Вона з самого початку планувала покинути королівську родину й повернутися до Америки. Кейт Міддлтон завжди побоювалася Меган, а Вільям відчував себе зрадженим. Він боявся, що Маркл вкраде у нього молодшого брата. Він був змушений поставити монархію вище свого брата й перестав вважати своїм обов’язком захищати Гаррі", - зазначив інсайдер.

У березні 2021 року Маркл викрили в булінгу і цькуванні підлеглих. Причиною скандалу стало розслідування, опубліковане виданням The Times. Воно було розпочато, коли, після відходу принца Гаррі і Меган Маркл з королівської сім'ї, посипалися скарги від персоналу на булінг з боку герцогині. У 2018 скаргу написав колишній секретар сім'ї Сасакських, Джейсон Кнауф.

У своїй книзі Лейсі цитує придворного Кенсінгтонського палацу: "Меган зображала себе жертвою, але сама при цьому займалася цькуванням. Придворні були пригнічені її хамським ставленням. Вони вважали її самозакоханою соціопаткою".

Читайте такожПринц Гаррі та Меган Маркл показали новонароджену доньку Єлизаветі II

Як з'ясувалося, принц Вільям тоді став на захист придворних.

Скандальне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі

  • В інтерв'ю Опрі Вінфрі Маркл повідомила, що до того, як вони з чоловіком ухвалили рішення відмовитися від виконання королівських обов'язків, її відвідували думки про самогубство. За словами жінки, адміністрація палацу не надала їй належної допомоги.
  • Крім того, вона натякнула на расизм у британській королівській родині. За її словами, ще під час першої вагітності деякі представники династії були стурбовані через колір шкіри майбутнього малюка.
  • Британська королівська сім'я відреагувала на скандальне інтерв'ю герцогів Сасакських.