Ірина Білик / фото instagram.com/bilyk_iryna

Відома українська співачка Ірина Білик опублікувала зворушливий допис на згадку про загиблого музиканта та засновника групи "Скрябін" Андрія Кузьменка. 2 лютого виповнилося сім років з дня його трагічної загибелі.

Виконавиця у своєму Instagram поділилася фото з ним із сумним підписом:

"Нам завжди тебе не вистачає...".

Підписники Ірини Білик відреагували сотнями коментарів зі словами жалю про його смерть та захоплення талантом музиканта:

скріншот

"Людина з величезною душею", "Совість України", "Який він класний. Мені якось вдалося з ним зробити фото і трохи поговорити: дуже світла, добра людина, а почуття гумору у нього яке!", "Назавжди з нами", "Пішла легенда, людина з великої літери, патріот, назавжди в наших серцях", "Ми його пам'ятаємо, назавжди у серцях... Крутий чувак", "Сумую, люблю", "Він був правдивий, нічого не боявся. На жаль, вже не почуємо його пісень".

Читайте такожІрина Білик зустрілася з давнім другом та пообіцяла йому "справжній борщ" (фото)Як відомо, Андрій Кузьменко загинув у ДТП біля села Лозуватка Криворізького району Дніпропетровської області рано вранці 2 лютого 2015 року. Музикант повертався з концерту у Кривому Розі. Його позашляховик на слизькій дорозі від дощу вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з молоковозом ГАЗ-53.

Вас також можуть зацікавити новини: