Том Паркер хворий на рак / фото instagram.com/tomparkerofficial

Учасник популярної британської групи The Wanted Том Паркер заявив, що у нього виявили пухлину мозку.

Такою новиною 32-річний артист поділився на своїй сторінці в Instagram. Паркер розповів, що проходить курс лікування та не збирається здаватися.

Читайте такожПомер відомий американський гітарист Едді Ван Хален

"Мені поставили діагноз пухлина головного мозку, і я вже проходжу лікування... Ми всі абсолютно спустошені, але ми будемо боротися з цим до кінця. Ми не хочемо, щоб ви сумували, ми просто хочемо любові та позитиву. Ми плануємо підвищувати обізнаність про цю страшну хворобу і шукати всі доступні варіанти лікування. Це буде важка битва, але любов'ю і підтримкою ми переможемо", – написав Том.

У музиканта діагностували гліобластому четвертого ступеня - найагресивнішу пухлину головного мозку. 

Всього півтора місяця тому подружжя оголосило про те, що чекає на другу дитину. Він повинен народитися в листопаді цього року. У них також є маленька донька, їй один рік.

false

Топ історій зірок, які перемогли рак

Кайлі Міноуг

У 2005 лікарі виявили рак грудей у відомої співачки та акторки Кайлі Міноуг. Співачка перенесла операцію та хіміотерапію. Вже за півроку після діагнозу Міноуг знову вийшла на сцену. Сьогодні зірка активно бере участь у кампаніях боротьби з раком і закликає регулярно відвідувати лікарів.

Роберт де Ніро

Страшний діагноз у 2003 році поставили й відомому американському актору Роберту де Ніро. Лікарі діагностували в нього рак простати. Пройшовши курс лікування та одужавши, актор одразу ж повернувся до роботи. З того часу він встиг знятися у понад 20 фільмах.

Майкл Дуглас

У відомого американського актора Майкла Дугласа у 2010 році медики діагностували рак горла. Навіть була загроза ампутації язика та нижньої щелепи. На щастя, все обійшлося, актор пройшов курс хіміотерапії та переміг хворобу.

Анастейша

Співачку Анастейшу рак молочної залози наздоганяв двічі. У 2003 році у зірки виявили рак грудей, який вона успішно поборола. Однак через 10 років недуга повернулася. Співачка наважилася на мастектомію – видалення молочної залози. Одужавши, зірка випустила альбом Resurrection (Воскресіння).

Раз на рік кожна жінка має проходити обстеження у мамолога. До 40 років – це УЗД, після – обов’язкова мамографія раз на 1-2 роки.