Фото інстаграм Сергія Танчинця

Лідер гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець відверто розповів про адаптацію дітей за кордоном. Зараз донька Анастасія та син Лук'ян перебувають з колишньою дружиною співака в Японії. 

Виявилося, що 15-річній доньці артиста була важко подолати мовний бар'єр, тому вона перейшла до української школи, в якій вчиться онлайн. 

"Настя вчиться дистанційно, вона рік провчилася в місцевій японській школі. Потім ми зрозуміли, що це не дуже ефективно, у неї мовний бар'єр. Ми повернулися до дистанційного навчання і вона продовжує навчатися в українській школі. Трошки грає на гітарі, пише дуже гарні вірші, мені дуже подобаються. Я б хотів, щоб вона заспівала й ми зробили спільну пісню", - сказав Сергій в програмі "Ближче до зірок".

Відео дня
Сергій з дітьми / фото інстаграм Сергія Танчинця

А от 6-річний син Лук'ян росте, за словами Танчинця, дуже активним. Проте чоловік вважає, що зовсім скоро він опанує японську і буде сміливо нею розмовляти. 

"Лук'ян впертий, часом, капризний, але дуже добрий і радісний. Він живий такий хлопчик, я таким теж був. Малий вітер. Думаю, через рік він вже буде на побутовому рівні непогано так розмовляти японською мовою", - додав музикант.

Нагадаємо, раніше танцівниця Олена Шоптенко розповідала про труднощі адаптації сина за кордоном.

Вас також можуть зацікавити новини: