Дмитро Шевченко і Злата Огнєвіч / фото instagram.com/holostyakstb

Учасник "Холостячки" Дмитро Шевченко, який програв у фіналі шоу Андрію Задворному "битву" за Злату Огнєвіч, міг закрутити роман з дівчиною зі знімальної групи.

На фото, викладеному в сторіз Instagram, Шевченко обіймає дівчину, яка може бути його новим коханням.

"Як же ти дратував мене іноді. Але за цю посмішку прощаю тобі все! Люби!",- підписала дівчина знімок.

Відео дня
false

Раніше Діма Шевченко вже писав, коли їхав зі Львова до Києва, що в столиці на нього "чекає кохання". Але це швидше за все виявилася не Злата Огнєвіч.

Як повідомляв УНІАН, у фіналі шоу Холостячка за серце Злати боролися двоє чоловіків - Діма Шевченко та Андрій Задворний. Останній став переможцем, а Дмитро пішов зі сльозами на очах.

Читайте також"Я жінка тактильна, чуттєва": Огнєвіч розповіла про інтим на "Холостячці"

Після фінального випуску Огнєвіч атакували хейтери - у мережі розкритикували її вибір, адже багато хто вболівав за Діму Шевченка, та й сама Злата виявляла до нього дуже ніжні почуття.

Пост-шоу "Холостячка. Життя після проекту" має вийти в п'ятницю о 19:30 на СТБ. Очікується, що шанувальники зможуть дізнатися, що сталося між Златою і Андрієм і отримати відповіді на безліч прогалин, які залишилися після фіналу шоу. Наприклад - чи розійшлися вони, адже Злата Огнєвіч та Андрій Задворний навіть не підписані один на одного в соцмережах.

Вас також можуть зацікавити новини