Фото інстаграм Ксенії Мішиної 

Українська акторка Ксенія Мішина після відпочинку в Таїланді та на Балі повертається додому. Проте дорога виявилась не без пригод. В аеропорту їй нарахували великий штраф за надмірну вагу її багажу. 

"Наша подорож розпочалася з того, що мені нарахували 60 000 гривень за надмірну вагу валіз", - зазначила Мішина у себе в Instagram.

Скріншот сторіз Ксенії Мішиної 

Згодом Ксенія розповіла, що неочікувала такого повороту подій та назвала причину такого інциденту. 

Відео дня

"Знаєте чому так нарахували? В мене зайвих кіло було по 3-4 на валізу... Це тому, що різні авіакомпанії, 3 рейса, і кожний рахував за своїми правилами", - пояснила Ксенія. 

Скріншот сторіз Ксенії Мішиної 

Мішина була в розпачі і не знала, що робити, адже не хотіла платити таку суму чи залишати щось з речей в аеропорту. 

"В той момент я подумала... п**дець. Чи викидати зайві кілограми, чи нікуди не летіти", - поділилася акторка. 

Скріншот сторіз Ксенії Мішиної 

Проте випадкова зустріч з незнайомою жінкою врятувала ситуацію. Вона побачила проблему Ксенії та запропонувала свою допомогу. Цю розповідь акторка назвала так "Ви не повірите, але є люди з великої літери Л". 

"Поки я стояла очманівша біля реєстраційної стійки, ви не повірите, але до мене підійшла жінка. Ми з нею познайомилися і вона сказала, що мені допоможе, що живе неподалік і зараз привезе свою валізу. Я її візьму як ручну поклажу. У мого сина була вже ручна поклажа, валіза, а у мене була тільки сумочка. Отже, так ми вирішили цю проблему", - розповіла Мішина.

Скріншот сторіз Ксенії Мішиної 

Далі Ксенія написала, що вже заспокоїлась та спокійно поїхала до першого літака. Всього на неї чекає 3 пересадки, аби доїхати до українських кордонів. 

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина потрапила в ДТП на відпочинку. Вона разом з сином вирушила на острів Самуї, де орендувала автомобіль. Під час руху в неї врізалася інша машина. На щастя, ніхто не постраждав. 

Вас також можуть зацікавити новини: