Валерій Харчишин розповів, що приділяє багато асу дітям / Скріншот Instagram

Фронтмен гурт "Друга Ріка", відомий український музикант Валерій Харчишин чесно відповів, чи вплинуло розлучення з дружиною, на його спілкування з дітьми.

Як відомо, Валерій Харчишин розлучився з дружиною через 13 років шлюбу. Юлія та Валерій виховують трьох синів, але вже окремо. Співак зізнався, що намагається якомога більше часу приділяти дітям. Він повністю залучений у виховання і допомагає Юлії. Проте бувають дні, коли через завантажений графік, музикант не може побути з синами, що дуже засмучує його.

Валерій Харчишин з дружиною / Скріншот Instagram

"Я бачу своїх дітей регулярно: періодично відвожу-забираю зі школи, проводжу вільний час із ними. Коли їхня мама їде у відрядження – я повністю беру синів на себе. Звісно, є напружені дні, тижні, коли не вистачає часу, щоби приділяти його дітям повною мірою – у такі моменти я відчуваю провину. Але, загалом, намагаюся бути максимально залученим у життя дітей. Звичайно, завжди хочеться більше та якісніше, але, на жаль, не завжди дозволяють обставини. Попри все, я намагаюся і, думаю, мені то вдається", – поділився Харчишин в інтерв'ю "Фактам".

Відео дня

Артист розповів про свого старшого сина Дмитра. Наразі 25-річний хлопець захищає Україну на фронті у складі ЗСУ. Харчишин молодший з перших днів повномасштабного вторгнення перебуває на передовій і рідко бачиться з зірковим батьком. За словами Валерія, вони з Дмитром востаннє зустрічалися ще в грудні.

Валерій Харчишин з сином Дмитром / Скріншот Instagram

"Мені дуже шкода, що не завжди вдається побачитися, коли син буває в Житомирі у своїх військових справах. Інколи не вдається "збігтися" графіками та зустрічатися так часто, як хотілося б. Востаннє це було в грудні. Він змінився: і внутрішньо, і зовнішньо, змужнів, подорослішав", – додав співак.

Нагадаємо, раніше Валерій Харчишин висловився про доречність участі на "Євробаченні" під час війни.

Вас також можуть зацікавити новини: