Коментаторів розізлили скарги Фролової / скриншот

Українська телеведуча Василіса Фролова, яка нині мешкає за кордоном, обурила українців.  Вона поскаржилася на "тяжку долю" тих, хто виїхав на тлі повномасштабної війни.

"Сьогодні півтора року за кордоном.. Які б підсумки я не підбила, все одно їх легко перетворять на хейт. Але стільки українського в моєму житті, як за цей період, не було ніколи. І річ не у кількості вишиванок. Стільки занурення в традиції, в історію, суть, в досить непомітне-звичайне, стільки плідних зустрічей і справ для України неможливо було уявити і спланувати", - написала ведуча.

Фролова заявила, що сумує за людьми. Втім, вона вважає, що в Україні можуть не робити так, аби ті, хто поїхав за кордон, повернувся.

Відео дня

"Ми далеко, але ми робимо те, що маємо. Я дуже сумую за людьми, але я не впевнена, що хтось колись буде робити щось, аби я повернулась. Кожен день ще більше віддаляє від України тих, хто поїхав, і це величезна трагедія", - заявила Фролова.

Допис ведучої викликав чимало обурення. Коментаторів розізлили скарги Фролової. Вони пишуть:

  • "Я теж за кордоном. А чому хтось повинен робити щось, щоб ми повернулись?"
  • "Не ганьбіться, приберіть цей пост. Найкращі люди гинуть за те, аби вам було куди повернутися"
  • "Вам замало, що роблять наші захисники для вашого повернення? Хто прагне -  шукає можливість, хто не хоче - причину. Я так зрозуміла, що ваш вибір зроблено. Не треба виправдовуватись"
  • "Щось колись буде робити... Тобто? Вже 1,5 року хлопці гинуть кожного дня, волонтери 24/7 допомагають захисникам, вони роблять колосальну роботу що б ви та інші, хто втік з країни, могли повернутись та жити далі мирним життям"
  • "Станом на 31.07 знищено особового складу РФ - близько 246190 осіб… Якщо цього вам не достатньо, то може вам запропонувати масаж, щоб ви повернулись? На жаль, інші послуги будуть доступні лише після перемоги".

Хто така Василіса Фролова

Василісі Фроловій 45 років, вона народилася у Харкові. Вона була ведучою на багатьох радіо та телеканалах. Окрім цього, Фролова працювала у модельному бізнесі.

У 2021 році ведуча вперше стала мамою. На тлі повномасштабної війни ведуча виїхала до ОАЕ. 

Вас також можуть зацікавити новини: