Фото інстаграм росЗМІ

Російського актора Кирила Канахіна, який грав у серіалі "Глухар", фільмі "Ніхто не знає про секс-2" та інших кінороботах, засудили до довічного увʼязнення у справі про "держзраду". Про це пишуть росЗМІ.

Справа в тому, що 41-річний чоловік з перших днів повномасштабного вторгнення Росії пішов воювати у складі "Російського добровольчого корпусу", який підтримує Україну. Такі дії не сподобалися Кремлю, а особливе обурення сталося після того, як дізналися, що Канахін був учасником штурму Брянської області. Тож було прийнято рішення заочно засудити чоловіка до довічного увʼязнення. В тексті вироку пишеться так: 

"Канахін напав на село Любечани у Брянській області у складі РДК 2 березня 2023 року. Він разом з іншими диверсантами потрапив до російського населеного пункту і вбив двох місцевих жителів".

Відео дня

Проте підтверджень цих фактів суд не надав. 

Сам актор поки не коментував цю ситуацію. 

Що відомо про Кирила Канахіна

Кирило Канахін народився в Москві. У 2003 році закінчив Вище театральне училище ім. Щепкіна. Працював у театрі та активно знімався в фільмах і серіалах: "Глухар", "9 місяців", "Ніхто не знає про секс-2", "Прості істини".  Після 24 лютого 2022 року виїхав з Росії та пішов захищати Україну. 

Нагадаємо, раніше відомий режисер Андрій Кавун виїхав з РФ і пішов воювати за Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: