Блогер прокоментував скандальні відео із побоями дружини / Скріншот Instagram

Популярний український блогер та пранкер Антон Скуратов відреагував на скандальні відео, де він знущається зі своєї колишньої дружини. Блогер відкидає усі звинувачення у свій бік та заявив, що це дівчина була аб'юзером у стосунках, а не він.

Антон Скуратов на своїй сторінці в Instagram опублікував відеопояснення, де розповів подробиці стосунків з ексдружиною. За його словами, дівчина хотіла отримати якомога більше грошей від нього і тому розповсюдила ці відео.

На відео, які поширила колишня дівчина Антона Олена, вона показала сліди побоїв та знущань блогера. Також на кадрах видно, як чоловік хапає її за руки та голосно кричить. При цьому блогер наголосив, що жодного разу не підіймав руку на дівчину, однак визнав, що був у нездорових стосунках. Як каже Скуратов, слова дівчини - наклеп:

Інтернетом шириться відео, де я начебто знущаюся і б'ю свою колишню дружину, чого ніколи не було. Я жодного разу не підіймав руку на свою колишню, тим паче взагалі на будь-яку жінку. Так, у нас були аб'юзивні стосунки, ми багато сварилися, були скандали, але я ніколи не переходив межу. Аб'юзу, шантажу і знущанню піддавався я.

Щодо побоїв на тілі дівчині Антон вказав, що захищався, тому що дівчина перша подряпала його. Скуратов у своєму відео додав докази, на яких дівчина справді вимагала гроші в блогера та словесно ображала його.

скріншот з відео

Ба більше, зірка розкрив деталі інтимного життя Олени. За його словами, вона тривалий час працювала у сфері ескорт-послуг. Коли він назвав дівчину "пов**ю", вона різко відреагувала на це і побажала йому смерті.

"Я просив залишити її мою квартиру, але її аргументом було те, що ми одружені. Вона не хотіла приймати мою пропозицію. Я був готовий зняти їй квартиру та на місяць платити 3 тисячі доларів. Вона хотіла 10 тисяч доларів і саме тому не виїжджала, адже не могла собі "забезпечити комфортне життя" на ту суму, яку я пропонував", - поділився Антон.

Також Скуратов додав, що сам став ініціатором розлучення. Цей процес виявився складним і тривав 6 місяців.

Нагадаємо, раніше Антона Скуратова звинуватили в домашньому насиллі. Олена розповіла, що Скуратов вимагав, аби вона зробила аборт, коли завагітніла. На що він відповів на відео, що це було найкраще її рішення.

Вас також можуть зацікавити новини: