Фото TSN.UA

Українська художниця Євгенія Гапчинська розповіла про свого чоловіка-військового. Виявлося, що Дмитро, який одразу пішов захищати Україну, отримав поранення. 

"Дмитро зараз поранений, він в лікарні. Він був поранений ще у листопаді 2023 року. У нього розірвано міною кість і три осколка в спині. Зараз йому робили першу операцію в Харкові. Йому пересадили шкіру з ноги на руку. Потім зробили другу операцію в Києві і згодом ще одна буде", - розповіла Євгенія в інтервʼю проекту "Наодинці".

Фото TSN.UA

Жінка додала, що не говорить з ним про війну, проте каже, що чоловік добре тримається. 

"Він виснажений, хоче постійно спати, але в пристойному психологічному стані. Це неправда, що всі вони там психи і їх треба боятися. Вони такі ж добрі та чудові, тільки з великим страшним досвідом", - зазначила Гапчинська. 

Вона також згадала, що вперше дізналася, що він на "нулі" лише в грудні минулого року. 

"Він подзвонив по відеозв'язку. Він був весь чорний: чорні руки, чорне обличчя у шоломі. Кажуть, що хлопці не розповідають про війну, і це правда. Він подзвонив і почав жартувати. А я потім йому кажу: "А чому ти такий чорний?" Ти як Петро Чорний". Ми почали сміятися, він почав циганські пісні співати. Потім я його питаю: "Як там мій Ваня?". Це був хлопець в його відділенні, йому 26 років. Він мені відповідає: "Женю, він загинув ще в першому бою". І тут я зрозуміла де вони і що, і як", - сказала художниця.

Після цієї розмови у жінки почався неспокій. Вона не могла спати, коли тижнями немає зв'язку, і постійно переживає за коханого. 

"Ти боїшся брати слухавку від незнайомих телеофнів, бо боїшся почути, що чоловіка немає в живих. Були дні, коли ти сам собі намалював в голові, що його вже привозять в труні і тебе трясе. Але Бог його зберіг", - додала Євгенія.

Чи повернеться чоловік на фронт після поранення - жінка поки не знає, проте каже, що дуже ним пишається.

Нагадаємо, нещодавно телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про успіхи свого чоловіка на фронті. 

Вас також можуть зацікавити новини: