Сексуальна Віра Брежнєва в облягаючому костюмі вразила шанувальників / скріншот instagram.com/ververa/

38-річна співачка, екс-учасниця "ВІА ГРИ" Віра Брежнєва, як і багато інших знаменитостей, перебуває на карантині і сумує за гастрольною діяльністю, відрядженнями і частими роз'їздами. На тлі пандемії поп-виконавиці довелося знизити свою активність, взявши незаплановану відпустку.

Читайте такожБрежнєва показала домашні розваги з Меладзе на карантині (відео)

На особистій сторінці в Instagram кохана музичного продюсера Костянтина Меладзе поділилася відеороликом з гримерки, поставши перед об'єктивом камери в облягаючому металізованому комбінезоні сріблястого відтінку. Образ співачки доповнили лаконічні босоніжки.

Відео дня

Вбрання ідеально сіло на її струнку фігуру, підкресливши всі принади.

Гаряча блондинка підійшла до дзеркала і зняла на телефон плавні рухи. Примітно, що в цей момент стояла тиша, і музика грала тільки у артистки в голові. Брежнєва покрутила стегнами і посміхнулася сама собі у дзеркало.

"Предконцертна ностальгія 🤍 #сумую", - підписала співачка.

За 20 хвилин пост зібрав понад 70 000 лайків. Віддані шанувальники засипали Віру компліментами. Правда, декому не сподобались "чоловічі" плечі її вбрання.

«Ах, як хороше», «Диво-жінка», «Привіт з 90-х, у мене теж десь є таке вбрання», «Що за штучка ця Віра!», «Дуже стрункі ніжки», «Ніколи б не повірила, що у вас є доросла дочка», "Костюм не подобається, плечі як у чоловіка....", "Як Меладзе це терпить?" - такі коментарі з'явилися під свіжими кадрами співачки.

Зазначимо, що в самоізоляції Брежнєва проводить більше часу з сім'єю. А в її сторіз і на сторінці стало з'являтися більше кадрів з чоловіком Костянтином Меладзе.