Влад Яма перебуває у США / фото instagram vladyama_official

Відомий хореограф Влад Яма з дружиною Ліліаною і сином Леоном виїхав до США на початку повномасштабної війни. Відтоді він більше не приїжджав на батьківщину, за що регулярно стає об'єктом хейту з боку шанувальників і колег з шоу-бізнесу. 

Зараз Яма дав ще один привід його розкритикувати - показав "гаряче" фото, зроблене на пляжі в Майамі. На знімку він у червоних плавках тримає в руках рятувальну дошку. 

В описі до знімка Влад розповів, що його шанувальники можуть купити його вітання, можливість провести спільний прямий ефір, заняття з танців, спільний пост, онлайн-тренування, онлайн-зустріч на тему секретів телебачення, постановку танцю, особисту зустріч, менторство, замовити його в ролі ведучого на захід, замовити менторство зі спорту та харчування, танцювальний виступ, розважальний майстер-клас або DJ-set. Всі гроші, виручені з цієї акції, підуть на допомогу ЗСУ. 

Відео дня

У коментарях не всі оцінили наміри Влада Ями й звернули увагу не стільки на сенс публікації, скільки на фото. 

Скріншот публікації Влада Ями

Реакція соцмереж

  • "Харків радий за вас"
  • "А повернутися в Україну не плануєте?"
  • "Зустріч можна влаштувати в Майамі? Або до Києва приїдете?"
  • "Прочитала коментарі й жахнулася... Люди, ви дійсно вірите, що Влад Яма зробить велику "погоду" на війні? Перемога неможлива без тилу. Хто воює, а хто заробляє. Всі важливі. Ворог - нападники. Не варто робити ворогів з тих, хто робить, що може в тилу"

Нагадаємо, Влад Яма показався вперше за довгий час і натрапив на хейт.

Вас також можуть зацікавити новини: