Олександр Печериця / фото Instagram

Український актор Олександр Печериця на початку повномасштабного російського вторгнення відправив свою родину за кордон, а сам поповнив лави ЗСУ.

Майже два роки він захищав Україну на фронті і разом з побратимами боровся за незалежність нашої країни. Нещодавно зірка "Кріпосної" звільнився з фронту. 

Як розповів актор і воїн в інтерв'ю для YouTube-проекту ТСН.uа "Наодинці", він складно переживає цей час. Більш того, він дуже сумує за своєю сім'єю і часто плаче, коли дружина надсилає йому відео маленького сина.

Відео дня

"Ця війна частково забрала у мене професію, спокій, вона забрала у мене сім'ю. Я не бачу, як росте моя дитина. У мене дуже багато питань до цих нелюдів, які це розв'язали. Я плачу занадто високу ціну для мене. Може бути, хтось платить велику, але моя ціна сьогодні така. Для мене це непідйомний кредит в майбутньому", - поділився Печериця.

Однак знаменитість не втрачає оптимізму. Він вірить, що незабаром війна закінчиться і він зможе побачити свою сім'ю.

"Це дійсно дуже боляче, коли є ось ця відстань. На жаль, сьогодні це так... Але життя триває, ми продовжуємо боротися і всі зміни на краще. Тому тільки вперед", - зізнався артист.

Нагадаємо, відома українська співачка хоче мобілізуватися.

Вас також можуть зацікавити новини: