Гумористка висловила бажання піти на фронт / фото інстаграм Катерини Нікітіної

Гумористка та учасниця "Жіночго кварталу" Катерина Нікітіна сказала, що хотіла б піти служити в ЗСУ.  

Зокрема, такі думки не полишають дівчину вже довгий час. Вона навіть починала заповнювати бланк для військових. 

"Я сама дуже довго і навіть часто зараз міркую про те, щоб самій піти на фронт. Був у мене період, коли я вже відкрила цей бланк заповнювати, я шукала, як вступити в лави ЗСУ. Я почала заповнювати, сиджу плачу і розумію, що треба переспати з цією думкою і на тверезу голову вирішити. Бо я наскільки втомилася від всього, мені так страшно було", - сказала Катерина в інтерв'ю Славі Дьоміну.

А потім додала, що хотіла своїм прикладом мотивувати інших йти та боронити країну від ворогів. 

"Я думала, я піду і всі підуть, і ми всі такі переможемо. Але страшно. Плачеш, бо страшно. Мені здається, що кожен, коли задумується про це... боїться", - наголосила гумористка. 

Проте Катерина позитивно ставиться до жіночої мобілізації, але зазначає, що має бути така умова: 

"Мені здається, що жінок мають брати прям тих, хто хоче. З іншого боку, жінки - це продовження нації, хто як не жінки відродять нас. Якщо будуть мобілізувати жінок, як і чоловіків, то в нас не залишиться людей. Залишаться бабусі, дідусі і діти. В моїй голові це не вкладається. Але я сама хотіла, проте розумію, що поки залишуся на цьому місці, тому що мені зараз здається, що я несу якусь іншу важливу роль, як медійна особа".

Нагадаємо, раніше Раміна Есхакзай висловилася про закон про мобілізацію і зазначила, що готова сама воювати, якщо це буде потрібно. 

Вас також можуть зацікавити новини: