Дмитро Коляденко підкреслив, що піде на фронт у випадку отримання повістки/ Скріншот Instagram

Популярний український шоумен, хореограф Дмитро Коляденко, який розповів про стосунки з Іриною Білик, чесно відповів, чи готовий піти на фронт захищати державу. Зірка також пояснив, як своєю творчістю допомагає українцям.

В ефірі телемарафону "Єдині новини" Дмитро Коляденко зізнався, що стоїть на військовому обліку. Шоумен наголосив, що у випадку отримання повістки, обов'язково поповнить лави ЗСУ та вирушить на фронт:

Я на обліку. Все чесно. Всі знають, що я у Києві. Я тут. Якщо прийде повістка, звісно, я буду там. Це мій обов'язок. Я ж чоловік.

Відео дня
Скріншот Instagram

Як відомо, зараз Коляденко є актором театру. Хореограф вважає, що під час повномасштабного російського вторгнення концерти та вистави мають іншу мету. За його словами, тепер театр може морально підтримувати українців та дарувати приємні емоції. Дмитро наголосив, що зараз його місце на сцені.

"Мені здається, зараз я роблю все правильно. Беру участь у виставах. У мене є така місія – допомагати людям зі сцени. Ми, актори як психологи. Зараз аншлаги по всій Україні, бо вистави дають світло. Люди приходять і забувають, що триває війна. Вони отримують бальзам на душу. Вони вимикаються від часу, бо є мистецтво і драматургія. Мені здається, що це правильно бути мені поки на сцені і тішити глядача України", – підкреслив шоумен.

Нагадаємо, раніше Дмитро Коляденко розповів про подарунок своєму 31-річному сину та про його особисте життя.

Вас також можуть зацікавити новини: