Jerry Heil / фото instagram.com/thejerryheil

Українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я – Яна Шемаєва) запустила челендж до виходу своєї нової пісні, яка буде присвячена Дню святого Валентина.

Про це виконавиця розповіла в Instagram-сторіс.

"Я пишу, продовжую щодня мирити розбиті сердечка, які з кимось посварилися. Пишу вам у дірект, записую прохання вийти на зв'язок з людиною, яка на вас чекає все ще з відкритим серцем, – зазначила вона. – Але крім цього я подумала: а як люди, які почуваються самотніми або у яких немає ось цієї другої половинки?... За мене не переживайте, я-то заміж за себе вийшла. А ті, хто дійсно шукає собі пару...".

Відео дня

"Я подумала: якось нечесно лишати вас без челенджу... Давайте знімати відео, де будемо показувати, як у першу чергу важливо любити себе", – запропонувала співачка.

скріншот

При цьому вона нагадала, як зіграла своє весілля: "Я там цілувалася з дзеркалом, наприклад. Ви можете зробити те ж саме або зробити щось своє".

Читайте такожJerry Heil: я плакала через хейтерів, у мене навіть були панічні атакиРаніше повідомлялося, як Jerry Heil влаштувала цілу весільну церемонію, на якій вийшла за себе заміж.

Вас також можуть зацікавити новини: