Володимир та Олена Зеленські вірять, що кохання здолає все /фото instagram.com

Завершується ще один рік повномасштабної війни в Україні. Кожен українець змінився, стосунки багатьох пар теж зазнали трансформацій. Не виключенням є і Володимир та Олена Зеленські. 

Зовнішні зміни пари

Раніше Володимир Зеленський часто посміхався та носив офіційний одяг. За роки війни його посмішка змінилася на постійний сум і біль, а діловий стиль залишився у шафі. Натомість зараз президент обирає худі чи футболки кольору хакі з патріотичними символами чи написами.

Відео дня

Звичайно і обличчя чоловіка стало іншим. Борода та ще глибші зморшки на усіх фото та відео. В мережі постійно обговорюють, що він значно постарішав.

Володимир Зеленський у 2022 та 2023 роках/ колаж 

 А в цьогорічному інтерв’ю для ВВС Олена Зеленська теж розповіла про зовнішні трансформації коханого:

"Людина не молодшає, вона втомлюється, це фізично видно. Але Володимир має сили витримувати і далі, на щастя".

Згодом сам Володимир Олександрович зізнавався, що спостерігає погіршення зору і вже носить окуляри. Цей рік, як і попередній, був важким і не давав хоч на мить розслабитися та відпочити. Тому напруга і втома – це його постійні супутники.

Що стосується Олени, то її обличчя теж інше. Жінка теж стала рідше посміхатися, у своїх емоціях та костюмах вона стримана і серйозна. 

У Олени Зеленської теж помітні зміни/ колаж 

Зеленська постійно займається благодійністю, їздить на офіційні заходи, виступає на конгресах, які присвячені допомозі України. А цього року вона увійшла в топ-25 найвпливовіших жінок світу за версією Financial Times.

Зміна у стосунках Зеленських

Відома пара розповідала, що їхнє кохання проходить серйозне випробування війною. Зараз вони досить рідко бачаться. Але подружжя все ж намагається зберігати позитив, тому навіть в одному спільному інтерв’ю журналістці CNN, Зеленський жартома розповів, що дружина не готує йому сніданків, бо зараз вони живуть окремо. Олена тоді здивовано подивилась на чоловіка. Ця ж реакція стала мемом в мережі та повеселила українців.  

Згодом Олена теж розповіла подробиці їхнього подружнього життя зараз.

"Ми іноді можемо бачитися, але це не може бути постійно. Дітям його не вистачає, звичайно. На щастя, ми всі знаємо, за що ми боремося, за що він бореться, чому ми не можемо бути разом", - сказала перша леді німецькому каналу ZDF.

Вона не звинувачує коханого ні в чому і додає, що їхні діти теж все розуміють та не ображаються на тата. Попри всі переживання та відстань, жінка вірить, що їхнє кохання може здолати все. Головне, щоб нарешті настав мир та довгоочікувана перемога.  

Вас також можуть зацікавити новини: