Зірки, які виїхали з України / Фото - instagram.com 

Після того як Росія 24 лютого 2022 повномасштабно вторглася в Україну, багато людей були змушені виїхати, щоб врятувати свої життя і життя своїх близьких. Незважаючи на те, що досить багато знаменитостей залишилися в Україні, є й ті, хто покинув рідну країну, проте дуже хоче швидше повернутися додому. 

Слава Камінська

Екс-солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська з двома дітьми і мамою поїхала в Нідерланди.

Відео дня

"Мені іноді дуже соромно, що я змогла виїхати з цього пекла, а багато хто залишився в ньому, але, як мати і дочка, я не могла вчинити інакше. Я дуже хочу додому і вірю в нашу перемогу. Інакше бути не може. Ми чужі на просторах Європи. Нам потрібен наш будинок, і ми його відстоїмо!",- прокоментувала свій відїзд артистка. 

Слава Камінська в Гаазі / Фото - instagram.com

Оля Полякова

Покинула небезпечний Київ і довгонога співачка Оля Полякова. Вона забрала дочок Машу і Алісу, і вирушила з ними в безпечне місце (куди саме - не уточнила, проте за межі України). Проте глава сімейства залишився в рідній країні. 

Оля Полякова розповіла про свій повіт / Фото - instagram.com

Камалія

Артистка зі своєю сім'єю теж покинула Україну. У неї є дві дочки - Арабелла і Мірабелла. Щоб убезпечити себе і їх, було прийнято рішення виїхати з країни. 

"Мій чоловік підданий Великобританії, ще за тиждень до війни почали приходити повідомлення з рекомендаціями покинути Україну. Через три дні - червоним вже написано було:"просимо своїх громадян залишити Україну". Ми не вірили, що Росія піде на нас війною. Ми жартували з приводу Байдена, який називав різні дати нападу Росії. За два дні до війни чоловік напружився і сказав, що краще про всяк випадок забере дочок в Лондон, тому що вірив у те, що говорить Європа і Америка", - поділилася українська співачка Камалія в інтерв'ю програмі "Зірковий шлях".

Камалія в ефірі телемарафону розповіла про те, як покинула Україну / Фото - instagram.com

Катерина Репяхова

Дружина українського артиста Віктора Павлика, яка в 2021 році народила первістка, вирішила відправитися в Ізраїль. Про це вона докладніше розповіла у своєму Instagram.

Минулого тижня стало відомо, що дружина Павлика з мамою і сином перетнула український кордон на КПП "Лужанка". Півтори години вони стояли в черзі до кордону і півтори години вже всередині української та угорської митниць. По дорозі концертний директор і дружина українського музиканта робила зупинки в Словаччині, Чехії, Німеччині. 

Репяхова заявила, що поїхала не як біженка, а поїхала провідати родичів, адже планувала ще до війни. 

Instagram-історії Катерини Репяхової / Фото - instagram.com

Відзначимо, в Україні залишилося і досить багато зірок, які категорично були проти виїзду за кордон. Наприклад, телеведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетнік заявив, що його принципова позиція - залишатися на батьківщині і платити тут податки, щоб підтримувати економіку в такий непростий період. Також в Україні залишилася дружина екс-холостяка Микити Добриніна Дар'я Квіткова - після того, як поруч з їхнім будинком впав снаряд, Даша забрала дитину і виїхала в більш безпечне місце на заході країни.

Також УНІАН назвав 5 зірок, які залишилися в Україні всупереч війні.

Вас також можуть зацікавити новини: