Не всі оцінили вбрання Неплях / фото facebook.com/MissUniverseUkraine

Дизайнерське вбрання Анни Неплях для конкурсу краси в Ізраїлі "Міс Всесвіт 2021" виявилося дуже схожим на костюм Жана-Поля Готьє. У мережі захейтили творця сукні для українки - Наталію Шевчук.

Читайте також"Міс Україна Всесвіт" висловилася про скандал навколо її побиття сином чиновниківТак, в основі обох образів - каркасна спідниця, прикрашена вишивкою і п'яльцями. Хоч і дизайнер Шевчук вдихнула в цей образ "українську душу" - національні візерунки - її всі розкритикували за плагіат. Деякі пишуть, що вона просто надихнулася роботою Готьє.

false

Та й загалом українцям не сподобався костюм Неплях для конкурсу"Міс Всесвіт 2021". "Як взагалі можна такий треш придумати у 2021 році?", "Вазочка", "Якщо це конкурс на найгірше вбрання, то це перемога!", "До моделі прикріплена фотозона?", "Це просто жах", "Йолка" Януковича в кокошнику", - пишуть в коментарях під фото вбрання.

Відео дня
false
false
false
false
false
false
false

Костюм Неплях: що про нього відомо

  • Каркасна спідниця костюма прикрашена 25 п'яльцями з вишивками — за кількістю регіонів України, включаючи Донбас і Крим. Всі вишивки відповідають традиційним орнаментам регіонів. Корсет костюма - з натуральної лози. Його фактура - данина поширеному в Україні мистецтву лозоплетіння.
  • Наплічна конструкція створена у вигляді гігантського п'яльця і тканини з вишивкою, що символізує рушник у процесі вишивання.
  • Квіти на наплічній конструкції - ті, які використовуються у створенні традиційних українських вінків.
  • Загальна вага костюма становить понад 15 кг.

Як повідомлялося, 27-річна учасниця телешоу "Холостяк" Анна Неплях перемогла у фіналі українського відбору "Міс Україна-Всесвіт 2021", який пройшов у Fairmont Grand Hotel у Києві ввечері 15 жовтня.