Євгенія Власова вперше за 10 років пішла на сцену \ фото УНІАН

Під час ефіру шоу "Голос країни-11", присвяченого українським хітам, Галина Куришко з команди Олега Винника заспівала з Євгенією Власовою, яка через хворобу вперше за 10 років вийшла на велику сцену.

Читайте такожВідома українська співачка шокувала зізнанням про ракДует неймовірно виконав пісню "Я жива ріка". Після виступу Власова зізналася, що це було дуже хвилююче і додала, що у неї відчуття, що вона почала спочатку.

Відео дня

"Це правда, тому що я дала собі час, щоб прийти в себе, зрозуміти, що мені потрібно і чи потрібно мені взагалі бути на сцені. Чесно, я досі не знаю", — зізналася зірка.

Зі свого боку, Тіна Кароль привітала колегу з поверненням і зазначила, що Євгенія гідна великої сцени, повідомляє ТСН.

Хвороба Євгенії Власової

ЗМІ повідомляли, що 10 років тому Євгенія Власова перемогла рак. Однак у 2017 році у співачки виникли нові проблеми зі здоров'ям. Вона перенесла кілька важких операцій на кишечнику і змушена була залишити сцену.

Мама Євгенії Власової розповідала, що її донька, яка потрапила в реанімацію через наслідки хірургічного втручання та хіміотерапію, заново вчилася їсти і розмовляти.

У лютому 2018 року Власова уперше після низки операцій з'явилася на публіці. Вона дала інтерв'ю ведучій Катерині Осадчій.

А у вересні 2019 року співачка звинуватила журналістів у перекручуванні інформації. Зірка на своїй сторінці в Instagram опублікувала зізнання про те, що онкологію у неї не виявляли.

Вас також можуть зацікавити новини