Улесов рятує військових на передовій, навчає їх у тилу та не планує залишати цю справу, допоки наша країна не переможе / скриншот

22-річний Лев Улесов, який був моделлю та представляв модні колекції брендів Prada та Lacoste, вже понад рік як змінив рід діяльності. Нині він не дефілює подіумом, а працює військовим медиком.  

В інтерв'ю ЖВЛ хлопець розповів, що його батько пішов на фронт ще у 2014 році. Тоді Улесову було усього 13 років, він ще не повністю розумів, що таке війна. Згодом хлопець поїхав навчатися до Польщі, там його помітили агенти, він став моделлю.

Улесов успішно будував кар'єру, виступав на модних показах від світових брендів, багато подорожував. У лютому 2022 року, коли РФ почала повномасштабну війну проти України, хлопець був вдома, на Київщині. Він чекав на візу та планував їхати до країн Азії.

Відео дня

Проте тоді Улесов зрозумів, що не може залишатися осторонь. Він та його батько пішли до військкомату. Парубок не отримав повістку, проте не став на неї чекати.

Хлопця відправили під Київ, там він рятував поранених та вивозив людей. До речі, це Улесов робив на власній автівці - червоному Jaguar. Цю машину він придбав на гроші, які заробив моделінгом, а навесні 2022 року вона пройшла "бойове хрещення". У ній хлопець навіть потрапляв під обстріли.

Згодом, коли росіян вибили з Київської області, підрозділ Улесова відправили на кордон з Білоруссю. Там він отримав нагоду покращити знання з медицини. Парамедики з Польщі та США приїжджали до захисників України та ділилися із ними цінними порадами. Улесов пройшов курси та сам почав вчити військових надавати першу допомогу.

Восени він був під Бахмутом. Улесов рятує військових на передовій, навчає їх у тилу та не планує залишати цю справу, допоки наша країна не переможе Росію.

Після перемоги він планує відкривати бар у рідних Броварах, продовжувати кар'єру моделі та насолоджуватися життям разом зі своєю коханою. Влітку, коли Улесов давав інтерв'ю для ЖВЛ, він познайомився з дівчиною, яка вже стала його дружиною.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що гурт "Антитіла" потрапив у ДТП, хтось викрутив гайки на колесі авто.

Вас також можуть зацікавити новини: