Даша Квіткова розповіла про подарунок на 14 лютого / instagram.com/kvittkova

Зовсім недавно українська блогерка Даша Квіткова повідомила про розлучення з телеведучим Микитою Добриніним. Тоді вона сказала, що вони досі кохають одне одного, але разом бути не можуть.

Дівчина не виключала, що вони можуть возз'єднатися, бо ходять до психолога і вирішують свої проблеми. Однак зараз вона заінтригувала шанувальників новиною про те, що військовий ЗСУ подарував їй розкішний букет на День святого Валентина.

"Я досі під враженням від цього букета і поясню чому. Військовий перебуває зараз на фронті. Там відбувається просто ж*па, я навіть уявити не можу яка. Там немає взагалі зв'язку. Військовий хотів надіслати мені цей букет 14 лютого, зв'язувався з менеджером, але просто не зміг через зв'язок. Він на передовій, але захотів зробити приємно і зробив", – поділилася Квіткова в інста-сторіз.

Відео дня
Військовий подарував Даші букет квітів / instagram.com/kvittkova

Вона не стала уточнювати, які стосунки пов'язують її з військовим, при цьому закликала не витрачати час на чоловіків, які перебувають поруч і нічого не роблять, щоб порадувати свою кохану.

"Звертайте увагу на тих чоловіків, які вами цікавляться, роблять вам приємно, про вас думають", - додала Даша.

Розлучення Даші Квіткової

21 січня стало відомо, що Даша Квіткова і Микита Добринін розійшлися. Офіційно вони не розлучилися, проте разом не живуть.

В інтерв'ю Маші Єфросиніній дівчина зізналася, що вони з Микитою часто сварилися, намагалися "вколоти" один одного. Ці стосунки завдавали їй болю. Добринін же сказав, що нічого страшного не сталося.

Вони намагаються зберегти добрі стосунки заради сина Лева.

Вас також можуть зацікавити новини: