Діма Коляденко відповів, чи готовий до перевірки в ТЦК / фото інстаграм Дмитра Коляденка

Український хореограф та шоумен Дмитро Коляденко відповів, що готовий піти до територіального центру комплектування і не боїться цього. 

Так 53-річний чоловік зазначив, що у нього з документами все добре. Проте він піде знову, аби все було правильно. 

"Я стою на обліку. Але зараз новий закон і мені треба йти до ТЦК і оновлювати дані. І я піду. Я планую поїхати в Болгарію до дітей, мені треба оцей пін-код у військовий квиток, щоби він був чесний, чистий. Тому я піду в ТЦК, - сказав Коляденко в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Також шоумен каже, що почав захоплюватися картами таро. Тому вже встиг зробити собі розклад щодо цієї теми і припинив хвилюватися. Ось яку відповідь він отримав: 

"Мені карти сказали: "Треба вчинити традиційно. Дімо, йди в ТЦК". Я ж теж хвилювався, думав, що робити. Зробив розклад і зараз я спокійний. Мені треба йти. Я довіряю картам".

Раніше Коляденко заявив, що у випадку отримання повістки, обов'язково поповнить лави ЗСУ та піде захищати Україну від ворогів. Він ніколи не приховував, що залишається в Києві і вважає своїм обов'язком у разі потреби йти на фронт. Проте зараз чоловік активно підтримує військових в тилу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що ведучий Анатолій Анатоліч вкотре не зміг оновити дані в ТЦК. 

Вас також можуть зацікавити новини: