Кадр із серіалу "Моя прекрасна няня"

Друг зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Сергія Жигунова, художник Сергій Заграєвський вважає роман з Анастасією Заворотнюк найбільш яскравим в біографії актора.

Також в інтерв'ю "Собеседнику" друг актора розповів, чому Жигунов знову пішов від дружини Віри.

"Після розірвання стосунків з Настею Заворотнюк Сергія як підмінили. Він стримано вітався, не було вже тієї відкритої жигуновської посмішки, перестав мені показувати свої дачні нововведення. Раніше, щойно щось побудує, зробить ставок або придумає дизайн доріжок — завжди мене запрошував оцінити, похвалитися. Незабаром після від'їзду Насті зник звідси й Жигунов", — продовжив художник.

Відео дня

Читайте такожУ Заворотнюк зробили заяву про її лікування (фото)

Нещодавно "гардемарин" розлучився і з дружиною Вірою — тепер його серце зайняте іншою жінкою — журналісткою Вікторією Ворожбит, яку називають "копією" Заворотнюк.

"У мене складалося враження, що дружина Сергія вічно всім незадоволена. З другом  про це не говорив, мені було приємно з ним спілкування. Якось зіткнувся з Вірою, і мені цього вистачило", — згадав Заграєвський.

"Я чув, що з Вірою він все-таки розлучився, зараз у нього нове кохання. Думаю, стосунки серйозні, оскільки він привозив дівчину до своєї мами. Щиро бажаю йому щастя, щоб у нього ніколи не було більше такого гіркого розставання, як з Настею. Хоча, напевно, таке сильне кохання буває один раз у житті...", — зазначив друг Жигунова.

Раніше ЗМІ повідомляли, що зірка "Моєї прекрасної няні" Жигунов живе разом з "двійником" Анастасії Заворотнюк.