Мкртчян поховав своїх дітей / скріншот YouTube

Радянський і вірменський актор Фрунзік Мкртчян свого часу знявся в багатьох культових фільмах. І поки він смішив телеглядачів своєю грою, в його житті відбувався справжній жах.

У нього були проблеми в сім'ї, через які він пристрастився до алкоголю. Однак режисерам це не дуже подобалося, тому вони власне і заборонили йому з'являтися на зйомках напідпитку.

Що ж сталося в житті Фрунзіка? У нього була дружина Донара. Дівчина була студенткою театрального інституту, і прийшла до Мкртчяна за порадою перед тим, як складати іспити. Побачивши східну красуню, він буквально втратив голову і дуже швидко одружився.

Відео дня

Донара народила коханому дочку Нуне, а потім сина Вазгена. І, здавалося б, життя прекрасніше, ніж Мкртчян міг собі уявити. У нього було все - слава, гроші, кохана дружина, діти, яких він обожнював.

Але після народження сина його дружина дуже змінилася. Вона влаштовувала йому істерики через ревнощі. Як повідомляє The Voice, це доходило до абсурду, тому актор звернувся за допомогою до фахівців. Лікарі поставили невтішний діагноз - "шизофренія".

Актор боровся за здоров'я своєї дружини, але це не дало ніяких результатів. Донару поклали в психлікарню, де вона провела 25 років.

Пізніше з'ясувалося, що хвороба матері передалася і їхньому синові Вазгену. Люблячий батько майже все життя хлопчика водив його по клініках, але в 31 рік він помер.

Остаточно актора зломила загибель дочки. У 39 років вона потрапила в ДТП.

Минув якийсь час і він знову одружився. Але дітей в новому шлюбі у нього не було. У 1993 році Мкртчян помер, йому було 63 роки. 

У яких фільмах знімався Фрунзік Мкртчян

У нього дуже багата фільмографія. Він був задіяний в таких картинах як "Кавказька полонянка", "Кам'яна долина", "Міміно", "Багдасар розлучається з дружиною", "Перед зачиненими дверима" та інших.

Відомо, що Мкртчян був народним артистом СРСР.

Вас також можуть зацікавити новини: