Павло Зібров відвідав військових у госпіталі / фото instagram.com/pavlo_zibrov/

Відомий український артист Павло Зібров відправився в госпіталь до поранених українських військових, щоб підтримати їх. Там він дав імпровізований концерт під гітару. Зворушливим відео знаменитість поділився у своєму блозі. 

Ось як свій візит прокоментував сам Зібров:

"Музично-психологічна підтримка для наших героїв. На жаль, рідко викладаю подібні відео, але на цей раз вирішив ділитися. Це дійсно важливо! Спасибі кожному захиснику і захисниці за наш спокій! Спасибі медикам, які під вибухами і обстрілами надають допомогу тим, хто її потребує! Нехай Господь Бог оберігає вас".

Військовослужбовці подякували Зіброву за виступ, а також сфотографувалися з ним. 

Реакція соцмереж

  • "Браво! Ви неймовірний!"
  • "Який ви молодець"
  • "Справжній артист! Справжній патріот!"
  • "Підтримка дуже важлива! Спасибі вам величезне!"
  • "Павле Миколайовичу, добру справу робите!"

Що Зібров говорить про війну в Україні

З перших днів після початку повномасштабного вторгнення він намагається всіма можливими методами допомагати співгромадянам. Павло Зібров крім благодійних концертів також несе важливу інформаційну місію - розповідає світовій публіці правду про війну. 

В одному зі своїх інтерв'ю він зізнався, що перестав спілкуватися зі своїми родичами з Криму. 

"У мене були родичі в Севастополі – більше їх немає. Ми всі Зіброви: Воронезька, Курська області. У мене немає родичів тепер, все. З ними важко розмовляти, марно. Нічим не здивуєш їх", - поділився наболілим українець.

Вас також можуть зацікавити новини: