Лієв Шрайбер порадів за повернення Херсона під контроль України / фото instagram.com/lievschreiber/

Зірка "Людей Ікс" Лієв Шрайбер відреагував на звільнення Херсона від російських окупантів. Голлівудський актор у своєму Instagram-блозі опублікував скріншот статті одного з міжнародних видань про підняття українського прапора в цьому місті і написав: "Слава Україні!"

Лієв Шрайбер / Скріншот публікації / instagram.com/lievschreiber/

Хто такий Лієв Шрайбер

55-річний американський актор, сценарист і продюсер. Найбільш відомий за ролями в "Люди Ікс: Початок. Росомаха" і першим трьом фільмам Веса Крейвена "Крик". Володар шести номінацій на премію "Золотий глобус" і лауреатом премії "Тоні". Серед останніх відомих ролей - "П'яна історія" (2016) та "Рей Донован" (2022). 

Відео дня

Як Лієв Шрайбер підтримує Україну

Лієв Шрайбер є послом платформи UNITED24. Цього року він відвідав Львів та Київ з благодійною місією. 

23 серпня 2022 року Шрайбер отримав Орден "За заслуги" ІІІ ступеня за значні особисті заслуги у зміцненні міждержавного співробітництва, підтримку державного суверенітету та територіальної цілісності України, вагомий внесок у популяризацію Української держави у світі. 

Лієв Шрайбер / фото instagram.com/lievschreiber/

Звільнення Херсона 11 листопада

11 листопада в мережі з'явилася інформація про появу українських прапорів та військових ЗСУ на вулицях Херсона. Після того, як деокупацію офіційно підтвердили, жителі міста вийшли на вулиці і святкували повернення під контроль України. Вони співали гімн і обіймали військовослужбовців ЗСУ. У своєму щоденному зверненні Зеленський прокоментував цей історичний день.

Нагадаємо, голлівудський актор Бен Стіллер показав сувенір, привезений з України.

Вас також можуть зацікавити новини: