Фото інстаграм Інни Приходько 

Українська акторка Інна Приходько, яка відома за фільмами "Скажене весілля", "Рідня" та іншими кінороботами, висловила в Instagram своє обурення щодо колег, які показують пластичні операції грудей під час війни. Вона наголосила, що такий контент зараз не на часі, а впізнаваність можна отримати іншим шляхом. 

"Виявляється, щоб стати відомою акторкою, треба зробити собі груди. Тоді про тебе точно дізнаються. Чесно, слідкую за деякими псевдоколегами і дивуюся, що тільки людина не зробить заради медійності. То фото з голою дупою, то пластика, то хтось плаче на камеру і витирає соплі хустинкою від Гуччі, але бідкається, як їй важко в цьому житті", - написала Інна.

Скріншот сторіз Інни Приходько 

Потім акторка у програмі "Ранок у великому місті" пояснила, що згадувала у своєму дописі колегу, яка зараз активно займається блогерством. Але про кого саме йшла мова - Інна не сказала. 

Відео дня

"Я подивилася сторіз деяких акторок, які перекваліфікувалися в блогерок. Мене це якось так зачепило. Є якась межа, за яку, на мою думку, заходити не треба. Виставляти ці пластичні операції і так далі – це, як на мене, має безглуздий вигляд, тим більше коли ми живемо в такий час, в час війни", - прокоментувала Приходько. 

Нагадаємо, раніше Інна Приходько жорстко висміяла Оксану Марченко. 

Вас також можуть зацікавити новини: