Даша назвала причини, через які більше не піде на шоу/ фото інстаграм Даші Квіткової 

Українська блогерка-мільйонниця та переможниця проекту "Холостяк-9" Даша Квіткова зізналась, чому не хотіла б знову брати участь у шоу.

Вона зазначила, що було складно переживати ті емоції, які були після перегляду телеверсії. Тому більше подібний досвід Квіткова не бажає отримувати. 

"На проект "Холостяк" я б більше не пішла, бо це на той момент дуже зламало мене морально. Коли я переглядала минулі сезони, бачила дівчат і просто відчувала їхній біль. Як їм складно, як вони згодом переживають, коли це все показується на екрані. Тому я мабуть такий досвід не повторювала б більше", - розповіла Даша в інтерв'ю "Нашому радіо".

Відео дня

Проте додала, що не шкодує про свою участь у шоу. Блогерка вдячна за те, що було і яка родина у неї з'явилася після участь в "Холостяку".

"Прикольно, що досвід був, він дав мені класну сім'ю, яка в нас була, потім дав Левчика. Це була неймовірна історія, але я б не повторила. Але іншим радила б піти задля досвіду".

До слова, Даша Квіткова стала переможницею 9 сезону шоу "Холостяк", де головним героем був ведучий Нікіти Добринін. Згодом закохані зіграли весілля і у них народився син Лев. Але через два роки шлюбу вони повідомили про розлучення. 

Даша з екс-чоловіком та сином / фото інстаграм Даші Квіткової

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Даша Квіткова після розлучення продає будинок.

Вас також можуть зацікавити новини: