Людмила Артем'єва / фото instagram.com/liudmilartemyeva/

Актриса Людмила Артем'єва, яка народилася в Німеччині, сьогодні вже не так активно грає в кіно і виступає на сцені театру, проте все одно веде публічний спосіб життя. Так, у неї є Instagram-аккаунт, на який підписано понад 200 тисяч осіб. Там Людмила демонструвала закадрове життя, а також викладала свої дитячі фото або знімки, зроблені за часів юності. 

Нещодавно актриса, яка зіграла Ольгу Миколаївну Ковальову в серіалі "Свати" показала, як сильно постарішала. У свої 60 років їй хоч і вдається зберігати стрункість, але від обвислої шкіри і глибоких зморшок не втекти. 

Людмила Артем'єва сильно постаріла / фото instagram.com/liudmilartemyeva

Зараз знаменитість вирішила поностальгувати і оприлюднила фото, зроблене в молоді роки. Ймовірно, знімку близько 10-15 років. Тут у неї ще немає сивини і не такі впалі очі, а яскравий рудий колір волосся молодить актрису.

Відео дня

Артем'єва обмежила можливість залишати коментарі до публікації, тому неможливо дізнатися, що з цього приводу думають її фанати.

Артем'єва показала архівне фото / фото instagram.com/liudmilartemyeva

Що Людмила Артем'єва говорить про війну

Як раніше писав УНІАН, зірка "Сватів" обрала зберігати мовчання про кровопролитну війну, розв'язану на території України з вини Путіна та інших росіян.

Час від часу в коментарях до публікацій Артем'євої в її Instagram-блозі фанати з України пишуть про те, що любили її, але змінили своє ставлення після того, як вона вирішила "всидіти на двох стільцях".

"Я ніколи не приєднаюся до руху проти війни. Поклич мене, коли з'явиться рух за мир. Давайте не будемо влаштовувати інформаційну війну між народами з різних країн, найкраще - об'єднатися в цій важкій ситуації для кожного з нас", - писала Людмила Артем'єва.

Вас також можуть зацікавити новини: