Співачка Руслана поділилася, що її команда знайшла "таємницю" / фото instagram.com/ruslana.lyzhychko

Українська співачка Руслана (Руслана Лижичко), переможниця пісенного конкурсу Євробачення-2004, поділилася, що після виступу на великому концерті в Києві з нагоди Дня Незалежності України їй всі говорили, що вона зовсім не змінилася майже за 20 років.

Співачка на своїй сторінці в Instagram поділилася, що насправді її колектив повністю змінився.

За словами артистки, команда знайшла "таємницю", яку весь час шукала. Артистка також заінтригувала – пообіцяла, що незабаром інформація про "знахідку" буде оприлюднена.

Відео дня

"...насправді, ми змінились повністю… і дали вам підказку: серце… Heart bit (серцебиття – Ред.)… Дика енергія… Wild energy… Ми знайшли таємницю, яку шукали весь цей час… і скоро ви побачите те, що ми знайшли...", – зазначила Руслана.

Нагадаємо, Руслана перемогла на Євробаченні 2004 року, яке проходило в турецькому Стамбулі. Співачка виступила з піснею "Wild dances" ("Дикі танці").

Співачка Руслана в Стамбулі на Євробаченні-2004 / Скріншот

В Україні 24 серпня 2021 року з нагоди 30-ї річниці Незалежності України на стадіоні Національного спортивного комплексу "Олімпійський" пройшов великий концерт, в якому, зокрема, взяла участь Руслана. Співачка виконала україномовну версію своєї переможної пісні.

Вас можуть зацікавити такі новини: