Злата  розповіла, чи має ще політичні амбіції / фото інстаграм фан-сторінки Злати Огнєвіч

Українська співачка Злата Огнєвіч згадала своє політичне минуле і відповіла, чи готова знову повернутися у Верховну Раду. 

Спочатку вона наголосила, що коли починала шлях у політиці, то вірила у зміни. Злата хотіла покращити ситуацію з культурою, проте згодом зрозуміла, що все не так просто. 

"У мене були рожеві окуляри... Мені здавалося, що от зі мною буде класна команда і я зможу щось змінити. А правда зовсім інша - нікому не потрібна ця культура в Раді. Це просто йде бій кланів, тендерів, заробітків. Я відчула себе там просто зайвою людиною, особливо після того, як мені сказали: "Злата, ну кому потрібна твоя культура", - сказала співачка в інтерв'ю Олексію Суханову. 

Тоді артистка зрозуміла, що не зможе вплинути на ситуацію і попрощалася з політикою. Проте зараз каже, що навіть не згадує про цей досвід і не прагне ввійти двічі в одну річку. 

"Це реально той момент, коли можна відкинути фразу: "Ніколи не кажи ніколи". Тому що я вважаю, що все, що треба було мені зрозуміти під час мого перебування у Верховній Раді, я зрозуміла. Зробила висновки і я не вважаю, що я маю туди йти вдруге", - наголосила співачка.

До слова, Злата Огнєвіч стала депутаткою Верховної Ради України у 2014 році. Тоді вона була головою підкомітету з питань творчої діяльності, мистецтв, культурно-просвітницької політики Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності. Проте попрацювала лише рік і за власним бажанням склала свої депутатські повноваження. 

Нагадаємо, раніше Святослав Вакарчук перепросив за своє політичне минуле.

Вас також можуть зацікавити новини: