Модні джинси 2022 / instagram.com/dress4you56

Джинси - це елемент базового гардероба, а сам денім завжди буде в тренді. З ними можна поєднувати як спортивний одяг, так і більш класичний. В цілому джинси самі по собі універсальні і гідні займати лідерську позицію в гардеробі кожної дівчини.

Slim

Джинси Slim - це підвид скінні. Вони не так обтягують ніжки, але при цьому красиво сидять на фігурі. Вони зроблять вас більш жіночною і візуально додадуть вам зросту. Ще одна їхня перевага - це висока посадка, яка здатна підкреслити вашу талію.

Модні джинси 2022 / instagram.com/your_jeans_shop

MOM

Це злегка вільні джинси, завужені до низу. Найчастіше такі моделі по щиколотку. Вони не обтягують ні ніжки, ні попу. Їх ідеально поєднувати з худі або світшотами. 

Відео дня
Модні джинси 2022 / instagram.com/your_jeans_shop

Прямі джинси

Прямі джинси, або як їх ще називають джинси-труби ідеально підійдуть для високих і струнких дівчат. Найчастіше такі джинси модної довжини максі, підвертати їх не потрібно. Завдяки завищеній посадці, ви можете комбінувати їх з топами.

Модні джинси 2022 / instagram.com/your_jeans_shop

Джинси з розрізами і написами

Зараз не в тренді повністю рвані джинси, але з декількома розрізами можна підібрати. Особливо актуальними моделями будуть джинси з розрізами внизу. Також придивіться до джинсів з різними написами.

Модні джинси 2022 / instagram.com/your_jeans_shop

Джинси-банани

Ці джинси відрізняються від інших моделей тим, що вони широкі в районі стегон і різко завужені до низу. Вони можуть бути на гумці і часто з підворіттями.

Модні джинси 2022 / instagram.com/thebestshopodessa

Вас також можуть зацікавити новини: