Королева Нідерландів Максима обрала блакитну вишиту сукню з орнаментом / REUTERS

Королева Нідерландів Максима вдягла ефектну сукню-вишиванку від українського бренду. Вона обрала таке вбрання для публічного заходу в рамках Карибського туру, який проводить королівська родина. 

Фото Максими в українській вишиванці вже з'явилося на офіційній сторінці королівської родини в Instagram. Вона обрала блакитну вишиту сукню з орнаментом від бренду FOBERINI, свій образ вона доповнила білими сережками та стильними босоніжками.

Вона обрала блакитну вишиту сукню з орнаментом від бренду FOBERINI / скриншоти з instagram

"Королівська родина Нідерландів прибула до Саби, в рамках Карибського туру. Для цього візиту королева обрала сукню-вишиванку "Океан" від FOBERINI. Дуже пишаємось тим, що маємо змогу знайомити світ з українською культурою, особливо у такі складні часи. Дякуємо Королівській родині за те, що ще раз привернули увагу світу до України", - згодом написали представники бренду FOBERINI в Instagram

Відео дня
Королева Нідерландів вдягла ефектну сукню-вишиванку від українського бренду / скриншоти з instagram

Допис прокоментували українці та навіть відомі артисти. Так, користувачі мережі дякують королеві за те, що вона обирає одяг від українських дизайнерів, а співачка Злата Огнєвіч написала, що сукня-вишиванка має дуже гарний вигляд.

Нагадаємо, нещодавно співачка Інгрід Ендрес вийшла у світ у провокаційній сукні українського дизайнера.

Вас також можуть зацікавити новини: