Ніжні відтінки завжди в моді/фото instagram.com/novogodnie_nogti/

Гель-лак взимку рятує тонкі і ламкі нігті, тому що це найнадійніший спосіб їх зміцнити. Ми пропонуємо цікаві варіанти, які доповнять ваш зимовий образ. На перший план, звісно, виходять білі, сірі та пастельні відтінки.

Різдвяний светр

"В'язані" нігтики/ фото instagram.com/novogodnie_nogti/

Орнаменти та випуклості, що нагадують в'язання, мають гарний винляд на светрах. А чому б не спробувати перенести цей затишок на нігті. Так навіть почувати себе можна тепліше, коли за вікном морози.

Відео дня

Смугаста карамель

Карамель на нігтях - шик/ фото instagram.com/novogodnie_nogti/

Любителі смаколиків та кави з молоком можуть обрати карамельні відтінки. Так життя видаватиметься солодшим та ароматнішим.

Санта з оленями

Олені на нігтях - візит у казку/ фото instagram.com/novogodnie_nogti/

Червоний колір – модний завжди. А взимку він асоціюється із Сантою у супроводі з оленями. Чому б чарівних героїв не перенести на нігтики.

Оксамитовий чорний

Контрастний чорно-білий/ instagram.com/novogodnie_nogti/

Світлі сніжинки на темному тлі – контрастно і красиво. А блискітки нагадуватимуть, що незабаром – багато снігу, радості та феєрверків.

Теплий зимовий

Молочні нігтики - красивий мінімалізм/instagram.com/novogodnie_nogti/

Для дівчат, які надають перевагу класиці та не люблять яскравих кольорів – білий або молочний варіант дизайну нігтиків – саме те. Благородно і ненав'язливо. Тож обирайте свій варіант та не бійтеся фантазувати!

Раніше УНІАН писав про головні трендим макіяжу 2023 року.

Вас також можуть зацікавити новини: