Як правильно нафарбувати очі, щоб молодше виглядати / фото depositphotos.com

Тіні для повік можуть вдало доповнити образ і зробити макіяж завершеним, доповненим. Однак багато жінок після 40 років бояться їх використовувати, адже думають, що тіні старять. Насправді це не так, важливо лише підібрати правильний відтінок.

Візажисти радять уважно ставитися до вибору кольору тіней. Вони здатні омолодити обличчя і підкреслити красу жінки. Розповідаємо, на які кольори варто звернути увагу.

Сірі тіні

Спробуйте нафарбувати повіки тінями коричневих відтінків, після чого перекрийте його сірим кольором. Ви отримаєте насичений, але дуже красивий відтінок. Він підкреслить красу очей і не буде старити шкіру. 

Відео дня
Макіяж для жінок після 40 років / скріншот

Важливо пам'ятати про головне правило вікового макіяжу. Не забувайте про базу під тіні або ж наносьте перший шар пальцем, нібито "вбиваючи" пігмент в шкіру. Так ви зумієте приховати зморшки, а тіні не будуть скочуватися.

Відтінки зеленого

На думку візажистів, зелені тіні можуть омолодити жінку. Однак важливо розуміти, що не варто покривати усю повіку одним кольором. Такий макіяж буде мати максимально старомодний вигляд. Але якщо ви спробуєте макіяж з декількома відтінками, то будете приємно здивовані.

Як фарбувати очі жінкам після 40 років / скріншот

Ви можете взяти темні тіні, а потім перекрити їх золотим кольором. Але не переборщіть з блискітками, зробіть невеликий акцент на середину повік, але покривати "золотом" всю шкіру не потрібно. У внутрішніх куточках очей можна нанести трохи світлих тіней. Головна "фішка" - зелені тіні на зовнішніх куточках очей. Змішайте колір, трохи розтягуючи його від ока до брів. 

Нагадаємо, раніше візажисти розповіли, що жінкам після 35 років варто назавжди забути про один колір помади.

Вас також можуть зацікавити новини: