Як прикрасити ялинку / depositphotos.com

Новий рік до нас мчить, а це означає, що саме час починати підготовку до святкування. Крім власної підготовки до свята - макіяжу, манікюру і в цілому образу, варто ще й "одягнути" символ Нового Року - ялинку. Ми підготували для вас кілька ідей, які точно знайдуть відгук у вашому серці і подарують гарний настрій.

В першу чергу пропонуємо розглянути варіанти в мінімалістичному стилі. Така ялинка підійде тим, хто не любить дощики, купу різних іграшок та інше. Досить буде повісити на новорічну красуню гірлянду одного кольору. Тоді ваша стильна і лаконічна ялинка заграє абсолютно новими фарбами. Якщо ж вам в цілому не подобаються ялинкові іграшки, то можна поставити ялинку і без них. Тоді приділіть більше уваги інтер'єру.

Як прикрасити ялинку / instagram.com/makaroff_sweethome
Як прикрасити ялинку / instagram.com/elka_krasnodar_dostavka_vip

Якщо вам подобаються більш ошатні ялинки і у вашій родині є традиція всім разом її наряджати, тоді спробуйте поекспериментувати з різними іграшками. Можна обійтися без кульок. Наприклад, купіть невеликі м'які іграшки з різними побажаннями. Урізноманітніть їх м'якими чобітками, бантиками, дзвіночками і, можливо, грошима.

Відео дня
Як прикрасити ялинку / instagram.com/elka_krasnodar_dostavka_vip
Як прикрасити ялинку / instagram.com/elka_krasnodar_dostavka_vip
Як прикрасити ялинку / instagram.com/premium_mm888
Як прикрасити ялинку / instagram.com/elki_ukrainee

У разі, якщо ви живете в маленькій квартирі і у вас немає місця для пишного дерева, пропонуємо зробити ялинку власними руками. Для цього вам знадобляться гілки, шишки і невелика кількість іграшок. Також можна прикрасити квартиру новорічними віночками.

Як прикрасити ялинку / instagram.com/spil_beri
Як прикрасити ялинку / instagram.com/golden_gnome_home
Як прикрасити ялинку / instagram.com/helen_v_z

Нагадаємо, які дивитися новорічні фільми, щоб оригінально одягнутися на вечірку.

Вас також можуть зацікавити новини: