Найкращі образи Еди Йилдиз / instagram.com/handemiyy

Фанати романтичного турецького серіалу "Постукай в мої двері" відразу ж оцінили образи головної героїні Еди Йилдиз. Пропонуємо вам повторити їх в реальному житті.

Одним з найяскравіших образів Еди Йилдиз був помаранчевий костюм з шортами і сорочкою, зроблений з льону. Поєднувала вона його з білим топом. При цьому в Еди була стильна зачіска - високий пучок. А доповнила вона образ лаконічною прикрасою у вигляді підвіски.

Найкращі образи Еди Йилдиз / колаж з фото

Ще один образ Еди Йилдиз з "Постукай в мої двері" - зелений топ на одне плече і широкі світлі штани. Цей варіант підійде не тільки для прогулянок, але і для офісної роботи.

Відео дня
Кращі образи Еди Йилдиз / фото Grazia

Романтична жовта міні-сукня з рюшами внизу буде ідеально виглядати на побаченні. Вона додасть вам жіночності і "крихкості". Підберіть під цей образ гарні прикраси, які додадуть вам трохи пікантності.

Найкращі образи Еди Йилдиз / скріншот YouTube

Не менш стильний і літній варіант на вечір - міні-шорти, базова майка і оверсайз піджак. Еда Йилдиз завжди підвертала рукава піджака, щоб бути більш вільною в своїх проявах.

Кращі образи Еди Йилдиз / скріншот YouTube

Також на ній ідеально виглядала біла міні-сукня з рукавами-ліхтариками. Всі ж знають, що такі рукави зараз на піку популярності. Доповнюйте образ темними окулярами.

Кращі образи Еди Йилдиз / скріншот YouTube

Нагадаємо, раніше УНІАН зібрав 5 яскравих образів першої леді України Олени Зеленської.

Вас також можуть зацікавити новини: