Сукня на 2023 / Фото - instagram

Стилісти назвали сукні, які будуть популярними весь 2023 рік. Серед варіантів є моделі на будь-який смак.

Шифонове міні

Таке вбрання - жіночне і легкий. Воно вміло підкреслює всі вигини фігури, роблячи акцент на талії. Такі сукні можна носити в будь-який час року, поєднуючи їх з іншими предметами гардеробу. Стилісти кажуть, що забарвлення може бути абсолютно будь-яким - суворих рамок немає. 

Сукня на 2023 / Фото - instagram

Сукня-піджак

Такий тип сукні був в моді близько 4-6 років тому, і зараз знову повертається в тренди. Сукня-піджак підходить для будь-якого типу фігури, тому її можна сміливо носити як високим, так і низьким дівчатам. Вона має відмінний вигляд самостійно, не вимагаючи додаткових аксесуарів, наприклад, пояса. 

Відео дня
Сукня на 2023 / Фото - instagram

Сукня-міді з манжетами

Цей варіант відмінно підійде для любителів стриманої класики. По-перше, це плаття можна носити на роботу або на ділову зустріч, по-друге, воно відмінно підійде на кожен день, і по-третє, саме його можна надіти на побачення. Як і плаття-піджак, воно не вимагає додаткових аксесуарів.

Сукня на 2023 / Фото - instagram

Сукня з бахромою або пір'ям на рукавах

Такий легкий варіант на теплу пору - писк моди 2023. У ньому кожна модниця матиме епатажний і помітний вигляд, проте вирішаться на такі одкровення далеко не всі. 

Сукня на 2023 / Фото - instagram

Сукня-міні з відкритими плечима і декольте

Ще один сміливий варіант, який в 2023 році займає впевнені лідируючі позиції серед головних трендів. Таке плаття відкриває декольте і оголює ноги, тому потрібно мати величезну сміливість і впевненість в собі, щоб носити настільки відверті наряди.

Однак кожна модниця буде мати в такій сукні просто чудовий вигляд.

Фото - instagram

Нагадаємо, названо п'ять незамінних речей, які повинні бути в гардеробі.

Вас також можуть зацікавити новини: