Ілюстрація / REUTERS

Серед новообраних народних депутатів-самовисуванців ведуться перемовини про створення депутатської групи.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам представник самовисуванців у Підготовчій депутатській групі Дмитро Лубінець.

На запитання про можливе об’єднання депутатів-самовисуванців, Лубінець відповів: “Ми ведемо перемовини серед народних депутатів-самовисуванців щодо створення депутатської групи”.

Відео дня

Читайте також"Спрацьовує на жувальну гумку": Стефанчук назвав застарілою систему для голосування за допомогою сенсорної кнопки

Як повідомляв УНІАН, новообраний народний депутат від «Опозиційної платформи - За життя» Нестор Шуфрич припускає, що самовисуванці створять у новій Верховній Раді окрему групу на правах фракції.

За словами Шуфрича, їх 54 особи і їм у сесійній залі виділили 55 місць. «Припускаємо, що з 54 народних депутатів, ми вже знаємо, що двоє увійшли до складу «Блоку Петра Порошенка» (йдеться про «Європейську солідарність»). Це було очікувано. Один - це наш Гончаренко, одесит», - сказав Шуфрич і висловив надію, що ще кілька депутатів увійдуть до «Опозиційної платформи - За життя».

На його думку, таким чином, у секторі самовисуванців з 54 осіб залишиться 50 або трохи менше.

«Решта працюватимуть разом з тими фракціями, які вони вибрали», - додав він.