Садовий одразу після візиту прокурорів записав відеозвернення у соцмережі  / Скріншот

Спеціальна антикорупційна прокуратура 21 листопада вручила підозру меру Львова Андрію Садовому.

Про це він повідомив у відео, викладеному на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожВирок за 10 хвилин і балачки Насірова про інвалідність: суд слухає справу екс-глави ДФС

Відео дня

«Щойно прокурори Холодницького вручили мені повідомлення про підозру. У 2015 році місто Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучило інвестора — компанію CTP. Від цієї компанії за землю ми отримали 54 млн грн. Це було поле, на якому компанія має збудувати індустріальний парк», - зазначив Садовий.

За його словами, починаючи з 2015 року, йде блокування цього питання з усіх сторін: на рівні державної влади, Генеральної прокуратури.

«З того часу прокурори їздять, досліджують, а земля стоїть», - пояснив мер.

У прес-службі нагадали, що Львів має намір збудувати великий індустріальний парк, площею майже 25 га. Керуюча компанія — дочірня компанія голландського гіганта нерухомості виробничого призначення у країнах центральної та східної Європи — СТР. Компанія планує інвестувати у будівництво майже 50 млн євро і збудувати у кілька етапів загалом 100 тис. кв. м виробничих приміщень. Це понад 3 тис. нових робочих місць.

Як повідомляв УНІАН, раніше Садовий заявляв, що Львів готовий поборотись за право приймати зимові Олімпійські ігри у 2030 році та проводити юнацькі зимові Олімпійські ігри 2028 року.