Голова Тернопільської крайової організації Народного руху України Анатолій ВИХРУЩ спростовує інформацію про ліквідацію осередку.

Як повідомив він кореспонденту УНІАН, жодних заяв про вихід із лав НРУ від членів крайової організації у нього немає.

«Люди, виключені з партії, можуть збирати все що завгодно і назвати це навіть міжпланетарним з’їздом. Але насправді усе це видавання бажаного за дійсне», - cказав А.ВИХРУЩ.

Відео дня

Він уточнив, що екс-голову крайової організації НРУ Івана СТОЙКА, який, власне, поширив інформацію про саморозпуск осередку і перехід його членів в Громадський рух «За Україну!», було виключено з лав НРУ на початку року, а згодом «і кількох його однодумців за рішення НРУ не брати участь у цьогорічних виборах до облради».

«Крайова організація нараховує близько 9 тис. членів. Заяв про вихід з партії ніхто не писав, навпаки є сотня заяв про вступ до НРУ, ці люди вже отримали членські квитки», - стверджує А.ВИХРУЩ.

За його припущенням, в Громадський рух «За Україну!» могли перейти максимум «кілька десятків, які підтримують пана Івана». «А саморозпуск крайової організації НРУ і перехід в іншу організацію – це сон рябої кобили. Це надування щік, щоб показати замовникам, які вони важливі. Але побачимо, як ці люди реально допоможуть Президенту під час виборів», – зауважив А.ВИХРУЩ.

Як повідомляв УНІАН, прес-служба Руху «За Україну!» з посиланням на інформацію народного депутата України, екс-голови Тернопільської крайової організації НРУ Івана СТОЙКА оприлюднила інформацію про ліквідацію 5 грудня обласного осередку НРУ та перехід його членів до Громадського руху «За Україну!».