Тигипко заявляет о создании антикризисной депутатской группы внутри фракции Партии регионов

Депутати фракції Партії регіонів створюють всередині фракції антикризову депутатську групу для врегулювання політичної кризи в країні.

Про це заявив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook екс-віце-прем'єр-міністр, народний депутат від Партії регіонів, яка має неформальний вплив на кілька десятків парламентаріїв з фракції ПР Сергій Тігіпко.

«Депутати фракції Партії регіонів заявляють про створення всередині фракції антикризової депутатської групи. Ми запрошуємо всіх народних депутатів, незалежно від їх партійності, приєднатися до спільної роботи з реалізації заявлених кроків у парламенті», - написав він.

Відео дня

Крім того, у зв'язку з нездатністю української влади контролювати ситуацію на вулицях, Тігіпко вважає за необхідне негайно змінити спікера і призначити на цю посаду депутата від опозиції, а також терміново обрати прем'єр-міністра, кандидатура якого буде підтримана всіма фракціями.

Читайте такожТігіпко виступив проти коаліційного уряду

Депутат також пропонує створити слідчу депутатську комісію із розслідування всіх порушень, які призвели до людських жертв.

Як повідомляв УНІАН, в Україні триває найбільш жорстка фаза протистояння із застосуванням сили. За різними оцінками, за два дні зіткнень 18 і 19 лютого загинули близько трьох десятків людей, поранені більше тисячі. Сьогодні, 20 лютого вуличні бої відновилися з новою силою. Активісти заявляють про десятки вбитих. 

Відучора з фракції провладної Партії регіонів почали виходити депутати.