kernes.com.ua

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться в оприлюдненій на сайті Харківської міської ради заявіГенадія Кернеса.

«Я звертаюся до голови ГУМВС України в Харківської області, керівників обласної прокуратури та СБУ і доводжу до їхнього відома, що останнім часом я сам і моя сім'я, у тому числі діти, стали мішенню для десятків погроз на тлі політичного переслідування. За погрозами, пов'язаними зі здоров'ям і життям моєї сім'ї, може стояти Арсен Аваков, колишній губернатор Харківської області, а тепер - міністр внутрішніх справ України», - заявив Кернеса.

Читайте такожСуд посадив Кернеса на два місяці під домашній арешт

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 13 березня Печерський райсуд Києва обрав міському голові міста Харкова Геннадію Кернесу запобіжний захід у вигляді часткового домашнього арешту. Згідно з рішенням, Кернес повинен перебувати вдома з 21 години вечора до 7 год ранку щодня протягом двох місяців. Водночас у рішенні суду не вказано адресу, за якою повинен знаходитися мер Харкова. Генпрокуратура підозрює Кернеса у організації викрадення, тортур, побиття людей.

Кернес заявив, що обвинувачення на його адресу не мають реального підґрунтя. Мер наголосив, що з ним зводить особисті рахунки Аваков.