Гроші

Під Києвом навіть після трагічних подій на Майдані тривають "бої" простих українців за відпочинок.

Як йдеться в сюжеті програми Гроші, один із місцевих рибалок, якому не пощастило народитися біля Конча-Заспи, купатися вже давно їздить до села за 12 кілометрів, бо поруч з елітними котеджами не те, щоб купатися, ходити страшно, повідомляє ТСН.ua.

Місцеві жителі бояться говорити на камеру, але кожний другий знає, що цей кам'яний мур захищає від українців помешкання одного із головних прокурорів Києва.

Читайте такожУ Києві заборонено купатися на трьох пляжах

Варто було вщухнуть революції, як в Україну повернулися старі порядки. Ті самі, що панували за Януковича. У Конча-Заспі досі стоять блокпости, через які не пропускають українців до омріяних пляжів.

Відео ТСН

Тут охоронці пояснюють - Дніпро наче є, але його начебто і немає. Щоб дістатися берега, треба лізти у хащі та ризикувати життям. У селищі під Києвом усі знають, хто захопив останній безкоштовний пляж на мальовничому озері Блакитне. Будинок екс-регіонала Юрія Мірошниченка називають "малим Межигір'ям".

Читайте такожСписок "поганих" і "хороших" пляжів Києва

"Тут будівництво не триває вже. Вже люди тут не працюють",  - каже охоронець.

Виявляється, екс-представник Віктора Януковича у парламенті декілька місяців тому зупинив будівництво маєтку, який перекриває доступ до загального пляжу. Проте потрапити на шматок пляжу, який захопив політик, все ж журналісти програми Гроші змогли.