Після перерви у засіданні суд над колишнім ректором Національного університету державної податкової служби та екс-членом Партії регіонів продовжив розгляд кримінальної справи, повідомляє Радіо Свобода.

Читайте такожРектора-втікача Мельника в мери "відправили" хакери - адвокат

Відео дня

Суд затримався через те, що підозрюваному раптово стало зле. Про це повідомив журналістам адвокат Петра Мельника. Водночас захисникові не відомо коли саме Мельнику стало погано, однак він зауважив, що екс-ректору «не 15 років, а тому стан здоров'я може змінюватися кожного дня».

На зустріч до Мельника під будівлю суду активісти принесли два смітники із наміром влаштувати йому так званий #TrashBucketСhallenge. Однак прибуття колишнього «регіонала» не дочекалися. Акція організовано згорнулась, після чого людей за три квартали від суду посадили в два автобуси. Тим часом Мельник зайшов до зали суди, уникнувши і журналістів, і активістів.

Петро Мельник після судового засідання вийшов поспілкуватись з представнками преси. На питання журналіста про самопочуття Петро Мельник з посмішкою відповів «Супер! Нормально! Не дочекаєтесь! Я здоровий як бик зараз». На питання, чи був Мельник в лікарні він відповів: «Я – в лікарні? Сьогодні? Навіщо?»