Порошенко пропонував зустрічі Зеленському / фото УНІАН

Президент Володимир Зеленський прокоментував спілкування з колишнім главою держави Петром Порошенком, заявивши, що мав з ним зустрічі після виборів.

Про це він сказав в інтерв'ю УП.

За словами Зеленського, з самого початку його президентства Порошенко хотів зустрітися. 

Відео дня

Читайте такожЗеленський заявив, що йому виписали штраф за відвідання кав’ярні у Хмельницькому

"Я не бачив в цьому ніякого сенсу. Не бачив в цьому сенсу через те що все, що говорив до цього Петро Порошенко, я вважаю неправдою. Я реально вважаю, що він досвідчений маніпулятор і досвідчений політик. Тому я йому не вірю. Він витирав об мене, мою сім’ю, ці ботоферми.... Вони мене тільки ображали, і в цьому була вся їх неправда: що я там наркоман, що я там ще щось... Я пройшов довгий шлях цієї брехні, далі я роблю висновки про те, що він робив як президент. Я не довіряю йому, не вірю, він не мій президент", - сказав Зеленський.

За його словами, Порошенко казав про можливість зайти порозуміння та пропонував "якусь допомогу" на міжнародній арені.

"Потім він стільки разів мені пропонував зустріч, прям стільки разів, що він вже прийшов, і тоді я йому сказав: окей, да", - сказав президент, додаючи, що зустріч була дипломатичною.

Читайте такожУ МВС підтвердили, що Зеленський, Єрмак та Ляшко порушили карантин: адмінматеріали передадуть до суду

Головною помилкою Порошенка Зеленський називає те, що він досі вважає себе президентом України.

"І далі так буде вважати. І навіть пройде 10 років, він буде вважати, що він єдиний, який щось там зробив для України, а всі інші ніхто. Так воно і буде, повірте мені", - пояснив він.

На уточнююче запитання Зеленський пояснив, що п'ятий президент пропонував йому допомогу. І уточнив, що про союз мова не йде. 

"З ним не можна домовлятися – це кажуть як його колишні друзі, так його колишні вороги, наші перші президенти. Кажуть: немає сенсу. Ну, просто немає сенсу", - резюмував Зеленський.

Як повідомляв УНІАН, вчора Порошенку повідомили про підозру в одній з кримінальних справ, де він є фігурантом.