Арешт призначено без можливості внесення застави / фото УНІАН

Сьогодні Овідіопольський районний суд Одеської області заарештував чоловіка, який стріляв 7 травня в депутата Верховної Ради Олександра Урбанського (фракція БПП).

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, підозрюваному суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання в СІЗО строком на 60 діб.

Арешт призначено без можливості внесення застави.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, увечері 7 травня в Овідіопольському районі Одеської області під час конфлікту із застосуванням зброї дістав поранення народний депутат Урбанський.

Читайте такожКривава аварія у Харкові: Зайцева замість 10 років в'язниці просить про умовне покарання

Інцидент стався в селі Санжейка, в місцевому готелі «Хуторок у Зіни». Між його власником і Урбанським стався конфлікт, під час якого останній дістав вогнепальне поранення в ногу. Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) ККУ.

Сварка нібито сталася через дружину депутата.

Потерпілий є рідним братом голови Одеської обласної ради Анатолія Урбанського. Стріляв - Володимир Зінченко - екс-голова Білгород-Дністровської районної державної адміністрації.

У затриманого виявлено під час обшуку незареєстровану зброю. Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.