СБУ / gazeta.lviv.ua

Відповідний запис він зробив на своїй сторінці в Facebook, відзначивши, що "у засобах масової інформації та соціальних мережах багато суперечливої інформації по даному факту".

"Правда така: під час операції серце бійця двічі зупинялося. І двічі лікарям його вдавалося запустити знову. В третій раз воно зупинилося назавжди...Двоє дітей залишилися без батька...", - написав він.

Читайте такожУ мережі з'явилося відео затримання силовиками "Альфи" сепаратистів в Одесі

Геращенко також висловив упевненість, що "голова СБУ Василь Грицак зробить все можливе для того, щоб сім'я загиблого бійця "Альфи" отримала всі можливі соціальні пільги і виплати аж до отримання житла, у разі його відсутності. А Президент України Петро Порошенко представить загиблого до вищих державних нагород посмертно, а його товаришів підвищить в званні і також нагородить".

Як повідомляв УНІАН, раніше в Службі безпеки України повідомили про загибель бійця спецпідрозділу СБУ "Альфа" при затриманні російських диверсантів у Києві.

Нагадаємо, пізно увечері 9 грудня 2015 року в результаті проведеної Службою безпеки спецоперації припинено діяльність диверсійно-розвідувальної групи, що діяла у низці міст України, в тому числі в Києві.

Один з членів ДРГ чинив опір із застосуванням автоматичної зброї, поранивши при цьому двох співробітників спецпідрозділу "Альфа" і був знешкоджений. Стан одного з поранених був критичним.